Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 16:35

Zayıf Hanımlar İçin Stil Önerileri


Zayıf Hanımlar ne şakilde Giyinmeli?

bizler bayanlar için çoğu vakit fazla kilolarımız problem olmakta, zaman zaman de kilolarımızın az bulunması bize aşırı derecede sıkıntılar yaşatmaktadır. Mükemmel bulunanı ise sıhhatli 1 yaşam için boyumuzla uyumlu olan kilomuzdur. arada sırada ne yaparsak yapalım dilediğimiz kiloya bir şekilde ulaşamayız. Malum bizler Hanımlar için her türlü şeyin çözümünü bulmakta üstümüze bulunmamaktadır.
Bugün siz için Hazır bulundurduğumuz makalemizde fazla zayıf hanımlarımıza bir iki tarz teklifi ile daha zarif ne şakilde 1 görünüşe kavuşacaklarını bulabileceksiniz.


genişliğine (enine) hatları öncelik edin

Fazla kilolarından hoşnut mevcut olmayan kadınlar dikine astarlı elbiseleri giymeliyken, zayıf hanımlarımız da bunun tam zıttına genişliğine (enine) astarlı elbiseleri seçim etmelidirler. Katmanlı ve kabarık 1 eteklik tercihi yüzüne, genişliğine (enine) yivli (çizgili) 1 bluz ve gömleği seçebilirsiniz. Bu biçimde genişliğine (enine) hatlar algıda değişiklilik oluşturacağında bedeninizi kamufle sağlayacaktır. zarif 1 yelek numunesi de kombininize eşlik edebilir.


Kombin1: Etek: MSGM, Panço: Hood, Şal: Kayra, Çanta: Michael Kors, Çizme: Gucci

Kat kat lahana gibi giyinin

Bu mevsimin en fazla hoşlanılan trendlerinden olan kat kat giyinmek işte tamı tamına sizler Usulünüz ifade edebiliriz. Gömlek üstüne trikolar, üst kısmına kaban, boynunuzda 1 Eşarp veya atkı. Layering trendi bilhassa inceliğinden hoşnut mevcut olmayan kızların yeğlediği 1 akım. Kalın atlas kumaş yapısı ile kabarık görüntülü eteğinizin yüzüne, 1 gömlek giyindiğinizde gömleğinizi mutlaka eteğinizin üstüne çıkartın. kendinize zarif epey bir yeleği de giyinebilirsiniz. çok büyük teçhizatlarıda bunun gibi 1 kombinde bilhassa karar kılmalısınız.


Kombin2: Etek: Christopher Kane, Triko: Defacto, Yelek: Aftershock, Panço: Londra Stella, Ayakkabı: Hotiç

Volanlı ve fırfırlı etekler

bizler kapalı (tesettürlü) kızlar eteklik giyinmeye bayılırız. keyifli ve zarif tavırı ile aşağı kıyafet tercihimizde bilhassa eteklikleri öncelik ederiz. Zayıf kızlar için pileli, kabarık ve volanlı eteklikler cankurtaran bölümler arasında intikal ediyor. ensiz ve çan eteklik numunelerinden de olabildiğince sakınmalısınız. bilhassa eteklik tercihlerinizde kış dönemine has daha kalın bezleri seçebilirsiniz. Bu şıkla (seçimde) eteğinizin bulunduğundan daha bol bir görüntüye kavuşacaktır.
loş tonlar sizler renginiz değil

loş tonlar devamlı sizleri olduğunuzdan daha zayıf gösterecektir. Kış sezonunda en fazla öncelik ettiğimiz tonlar siyah, kahverengi gibi kapalı tonlar olsa da zayıf kızlara hiç bir zaman bu tonları önermiyoruz. Bunlara seçenek krem, ekru ve tabaları seçebileceğiniz gibi pastel tonlar da sizler koruyucu renkleriniz olacaktır. Bunlarla beraber Parlayan tonları de giysilerinizde seçebilirsiniz.


Kombin3: Etek: McQ, Triko: İro, Hırka: Twisted, Panço: Michael Kors, Ayakkabı: KG

Topuklu papuçlar sizlere göre değil

Topuklu papuçlara tamamımız bayılıyoruz. zarifliği, şık vaziyeti ile kombinimizin en ehemmiyetli parçası beyan edebiliriz. Topuklu papuçların en mühim yanı ise sizleri olduğunuzdan daha zayıf göstermesidir. Bu nedenle zayıf yapılı kadınlar için büyük topuklu papuçları hiç bir zaman önermiyoruz. Yazın babetler sizler için en Mükemmel numuneler arasında. Kışın ise dolgu ökçe (topuk) ve daha kısa topuklu botları (çizmeleri) yahut botları yeğleyebilirsiniz.
Aksesuarlarınızı bihayli fazla kullanın

tertibatlarla bizlerin şıklığımızın son dokunuşudur belirtebiliriz. Aksesuarsız bir kombin katiyen anamayız. Zayıf hanımlarımız için tavsiyemiz ise fazla garnitür kullanmanızdır. çok büyük kolyeler, bilezikler, yüzükleri öncelik edebilir, boynunuza bir Başörtüsü yahut atkı sarfedebilirsiniz. Hatta çok büyük boy çanta modellerini de yeğlemenizi tavsiye ediyoruz.

Peplum numuneler Bu mevsim tam sizlere göre

Son bir iki sezondur bizlerin gözde modellerimiz arasında olan peplum kapsamlı örnekler, zayıf kadınların yeğleyebileceği dizaynların başlangıcında intikal ediyor söyleyebiliriz. Peplum bluzlar, ceketler, giyecekler sizlere hacimli 1 imaj karşılayacaktır. ikibinondört İlkbahar yaz mevsiminde peplum örnekleri Gene bütün alanda seyredeceğiz. Bizden demesi.


İlgili Aramalar: 2014 kış modası, 2014 kış trendleri, 2014 sonbahar kış stilleri, 2014 tesettür giyim kombinleri, 2014 tesettür giyim trendleri, 2014 tesettür modası, 2014 tesettür trendleri, kat kat giyinme modası, kat kat giyinme stili, kat kat giyinmek, kış giyim modası, kış giyim stilleri, kış stilleri, layering akımı, layering modası, sonbahar kış kombinleri, sonbahar-kış tesettür trendleri, tesettür giyim kombinleri, tesettür giyim modası, tesettür giyim stilleri, tesettür kombin, tesettür trendleri, zayıf kadınlar nasıl giyinmeli

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.