Merhaba

22 Kasım 2013 Cuma 15:45

Pikniğe Giderken Nasıl Giyinmeli?


Yaza Uygun Giyinme Önerileri

Yaz aylarının sağladığı kuvveti doğa ile iç içe bulundurarak atmaya ne dersiniz?
Sıcacık yaz zamanlarında donuk (soğuk) bir piknik sahasında zaman geçirmek galiba bir hayalimiz. Kentin bütün gürültüsünden uzak, yalnızca kuş seslerinin duyulduğu hoş bir piknik planı meydana getirmek üzereyseniz önerilerimize kulak verin. Yalnız daha piknik için varacak mekan bulamadım diyorsanız, etkinliğe ‘Türkiye’nin En harika 10 Piknik Alanı‘ konumuzu okumakla koyulabilirsiniz.


Gidilecek en harika piknik alanını belirledik. Pekâlâ, pikniğe giderken ne şekilde giyinmeli veya en uygun piknik elbiseyi ne şekilde olur ismiyle sual ederseniz işte size önerilerimiz…


Rengârenk eteklikler, giyecekler, tunikler, yaza ait pardesüler ve garnitürlerle beraber bunu etmeniz fazla zahmetsiz. Tercih ettiğimiz giysilerde bolca ton (renk) ve canlı (hareketli) ayrıntı var olmasına ihtimam göstermeniz, canlı bir şıklık yaratmanız ismine atacağınız birinci kademe olmalı. Gerçekte yeni bir tarza hakim olmak fazla kolaydır.


Tamam, kentte yaşıyoruz lakin bu kırlarda huzurlu bir gün geçirmemize mani değil. Bol paçalı jean pantolonlar, pötikareli bezler, çiçek desenli giyecekler, bahçıvan eteklikler ve çekici babetler gıcır gıcır yaz stilinizin ana taşları beyan edebiliriz. Son olaraktan bütün bu tonlu şıklık içerisinde nereye giderseniz gidin sadece ‘tevekkül’ ederek huzuru yakalayacağınızı hatırda tutun. Vardığınız, gezindiğimiz bütün mevkide, bi ihtimal bir ağacın yaprağında bir ihtimal bir kuşun kanat çırpışında Allah’ın büyüklüğünü ve yüceliğini hatırınızdan çıkarmayın. Çoktan ev halkı ve bütün sevdiklerinizle güzel bir gün dileriz.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.