Merhaba

22 Kasım 2013 Cuma 15:13

Yaz Sezonunun Yükselen Trendi ‘Denim’

2013 yaz mevsiminin çoğalan trendlerinden biri olan jeanler derhal her türlü mekanda! Jean pardesüler, tunikler, gömlekler, eteklikler ve daha çok fazla lime bu yaz fazla tutulan.


Bizler jean trendini fazla sevdik… Büyük ömürlülüğü ve 4 mevsim kullanılabilme hususiyeti ile jeanleri sevmememiz muhtemel mi? Bilhassa yaz ve ilkbahar aylarında üzerimizden düşmeyecek parçalardan biri olmaya aday.


Denim gömleklerle spor zariflik!

Denim gömlekler spor giysi tarzına sahip bayanlar için tamamen. Bilhassa büyük gömleklerin bu sene olabildiğince tutulan olduğunu düşünürsek, ayrıca jean ayrıca epey bir gömlek gibisi olamaz. Bol paça pantolonlarla büyük jean gömleğinizi faydalanabilirsiniz. Kısa bir jean gömlekle ise istediğiniz bir yüksek etekliği sarfedebilirsiniz. Hatırda tutun birbiriyle intibak içerisinde faydalanılan kısımların popülaritesi çoktan geçti.


Denim pardesü krallığı!

Pardesüsüz bir yaşam hayal edemeyiz, o nedenle “denim şıklığını” pardesülerede görmemiz zorunlu kabul. Jean bir pardesü, spor bir papuç ile fazla keyifli ve rahat olacaktır. Dahası yaz ve ilkbahar aylarında çabucak mevkide faydalanılmaya da olumlu.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.