Merhaba

22 Kasım 2013 Cuma 13:15

Romantik Elbiselerle Hayaller Alemine Yolculuk


2013′ün en güzel uzun Elbise Modelleri

Havalar sıcacık ki ne sıcak… Bu havada kullanılabilecek en harika elbise şıklarından birisi büyük ve uçuş uçuş elbiseler…
Bir de şairane görünümleri ile de fazla zarif duruyorlar. yüksek kıyafetler ile yazın fazla keyifli edeceğimiz maktu. Bakalım, ikibinonüç yazının favori büyük giysileri hangileri?


Şiirsel yüksek giysilerin şık tipini bu mevsim de sürüyor. Pembe, uçuk mavi, pudra ve krem tonlarla şairane danteller, ipek şifonlar zarif dizaynlarla kaynaşıyor. Vintage görünüşlü el işili olağanüstü tonlarda ipek tuvaletlerden meydana gelen kıyafetler ise husisi gün ve geceler için yeğlenebilir.


Tüller, tüyler, simli saçaklar ve kristallerden tekevvün eden bu mükemmel elbiselerle yaz zamanlarında ayrıca zarif birde şairane bir  görünüş sergileyebilirsiniz. Dantel, şifon ve boncuklardan ortaya çıkan komaşları, soluk tonları ile azıcık hüzünlü dursalar da bizleri kalbimizden vurdular!


Tarzı nasıl olursa olsun ve bol bir elbise bu yaz aylarının olmazsa olmazlarından. Şayet bu yaz bir eser elde edecekseniz, bu kuşkusuz epey bir elbise olmalı. Böylelikle elbise dolabınıza eklediğiniz bir eserle 2013 trendini yakalamış bulunursunuz.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.