Merhaba

22 Kasım 2013 Cuma 12:37

Mevsim Rengi ‘Turuncuyu’ Neyle Ve Nasıl Tercih Etmeliyiz?


Tesettür giysi biçim fikirleri 2013

Tonların, hayatımızın her türlü sahasında bizleri ele sunduğunu kavrıyor muydunuz? Dekorasyondan giyime dek bi hayli bahiste ton (renk) tercihinde bulunuruz. ton (renk) seçimizdeki büyük bileşen elbette mevsim tonları!
Tüm mevsimin artan 1 tonu vardır. bu senenin artan tonlarından biri de ‘turuncu’… Turuncu tonunun pürüzsüz ve şirin rengi ile daha dinamik olmaya ne dersiniz?


Turuncu’yu faydalanma Rehberi!

Rengarenk tonların ön tarafa ulaştığı yaz vakitinde turuncunun düzgün rengi ile zarifliği yakalayabilirsiniz. Hatırda tutun, turuncu gücün ve dayanıklılığın simgesidir. Kırmızının da niteliklerini içerisinde tutan bu tonu faydalanmak doğrusu seyredildiği dek güç değil.


Bir parça turuncu renkte bir elbise sarf edilmeye yürek edemeyenler kahve tonlarındaki elbiselerini turuncu tertibatlarla tamamlamayı uygulayabilirler. Lakin şayet turuncu bir kıyafet içerisinde mutluysanız kahverengi bir başörtüsü kullanabilirsiniz. Tekrar tertibat olaraktan gold yeğleyebilirsiniz. Çanta ve papuç olaraktan pudra tonu bu sıcacık tonla fazla yakışacaktır.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.