Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 15:49

Sevimli Şıklık ‘Puantiyeler’ Heryerde


ufak mini puantiyeler bizler kadınlar için hep uygun figürlerin başlangıcında ulaşmıştır. bütün dönemde bi hayli eser sınıfında farklı ton (renk) ve ölçülerde karşımıza ortaya çıkan puantiyeler ikibinondört mevsiminde da trend olmayı sürdürüyor.
Puantiyeleri diler gömleklerinizde, diler eteklerinizde arzu ederseniz de şal yahut çanta ve ayakkabılarınızla yeğleyebilirsiniz.


1980′lerden bu tarafa ilerlemesini her türlü mevsim devam ettiren puantiyeler bilhassa zarif süslemelerle albenisini daha da çok artırmaktadır. yalnızca Elbiselerde karşımıza çıkmayan bu şekil, hanemizin farklı dekorasyonlarında da öncelikli oluyor.

Zaman gayretle aksa da, trendler bir buyurup bir kaybolsa da, hiç bir zaman rağbetliğini yitirmeyen şekillerin de en başlangıcında Ulaşan puantiyeleri bizler Bu mevsim fazla beğendik.


Puantiyelerle güzelleştirilmiş 1 giysi tercihinizde, öbür bölümleri bir ton (renk) ve yalın numunelerden tarafa sarfedebilirsiniz. arada sırada de seçeneğimiz monokrom 1 stilden tarafa olursa da, ton (renk) denkliğini harika sağlamanız icap ettiğini hatırda tutun. Öncelikli şıkkımız ise bu Figürün bulunduğu 1 kombinde öteki alternatiflerin bir tondan (renk) tarafa var olmalıdır.


Puantiyelerin karlı kışlı havalarda, bıraktığı sembol ile 1 derinlik oluşturuyorsa, ilkbahar da binbir çiçek ve böceğin imajını betimlemektedir. doğrusu puantiyelerin, ekose ve astarlı numuneler gibi ayrı olarak geçmişe özlem belirten 1 kısmı da vardır.
Puantiye imajı kısacası vintage ortamını da aksettirmektedir. ehemmiyetli olan puantiyeli ton (renk) kombinasyonunun kıymetlerini güzel yaşamak ve yansıtmaktır.


Kombin1: Bluz: Dots Asu, Etek: River İsland, Şal: Aker, Çizme: Saint Laurent, Çanta: Givency


Kombin2: Triko: Chinti, Etek: Aker, Şal: Kayra, Ayakkabı: Versace, Çanta: Michael Kors


Kombin3: Triko: Sweewe, Etek: Marni, Şal: Kayra, Ayakkabı: Pamela, Çanta Marc Jacobs

İlgili Aramalar: 2014 kış kombinleri, 2014 kış modası, en yeni tesettür kombin, kış modası, kış modası 2014, kışlık tesettür giyim kombinleri, kışlık tesettür kombinleri, kombin, kombin önerileri, kombin örnekleri, puantiye, puantiye modası, tesettür giyim 2014, tesettür giyim 2014 kış, tesettür giyim 2014 kombinleri, tesettür giyim 2014 modelleri, tesettür giyim 2014 trendleri, tesettür giyim kombin, tesettür giyim kombini, tesettür giyim kombinler, tesettür giyim kombinleri, tesettür giyim kombinleri 2014, tesettür giyim kombinleri kış, tesettür giyim modelleri 2014, tesettür kombin, tesettür kombinler, tesettür kombinleri, tesettürlü kıyafet kombinleri, tesettürlü moda kombinleri

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.