Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 16:39

Kış Kadar Romantik Kombinler

ikibinondört Kışına has Kombin Önerileri

esintilerin soğuması ve günlerin kısalması kimilerini depresyona sokuyor olabilir Lakin bizler kışın az birşey melankolik ve az birşey da duygusal ortamını fazla beğeniyoruz.
Yurt genelinde ve bilhassa İstanbul’da kış çehreni adamakıllı göstermeye başladı. Kazaklarımızı dolaplardan çıkarmaya ve yetersiz olan elbiselerimiz için yeni yılın alışverişine koyulduk. yeni sene elbiseler gerçekte aşan kıştan fazla da farklı değil. Geçmiş olduğumuz mevsim giydiklerimizi Yaklaşan mevsim da gönül rahatlığıyla giyebiliriz, mühim olan gerçek kombinler kurmak!
İlgiyle izlenen kombin önerilerimize yenilerini ilave ettik. Sizde bu kombin önerilerimizden koyularak kış sezonunun duygusal havasına bürünebilir ve sıpsıcak 1 mevsim yaşayabilirsiniz.


Kombin 1: Kaban-Daquared, elbise-Halston Heritage, eşarp-Versace, çanta-Chanel, ayakkabı-Calvin Klein

‘Mavi’yi kim sevmez

yeni yılın veya önceki mevsim ayrım etmez mavi Her yeni dönem ruhumuzu dinlendiren tonlar içerisindedir ve her türlü mevsim dolabımızda mavi tonlu birazcık olsun arzu ederiz. İlk kombin teklifimiz de mavi renklerinde. Paltoda açık mavi ve giyside ise lacivert seçim ettik. siz bu kombini kış davetlerinde de gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz.


Kombin 2: Kaban-Missoni, pantolon-Giambattista, eşarp-Good&Co, çanta-Suffolk, ayakkabı-Gianvito Rossi, bluz-H&M

Kışa kırmızı fazla yakışıyor

öteki bütün mevsimlere Ne gibi tonlar yakışıyor denerek tartışabiliriz sade kış sezonuna alın (kırmızının) yakıştığı besbelli. Kırmızı renklerin palto ile mevsimin en kararlı tonu beyazı beraber kullandık. Bu kış bol bol beyaz seyredeceğiz demiştik ya, işte tam olarak öyle Olur. Bu kombini Sizler de kendi giysileriniz için uyarlayabilirsiniz.


Kombin 3: Kaban-Haider Ackermann, pantolon-Vika Gazinskaya, eşarp-Givenchy, çanta-Burberry, ayakkabı-Rag&Bone, bluz-Balmain

esas siyah ve grinin uyumu

Siyah hep asildir! Bu düşünceden başlayarak kış sezonuna uygun esas ve zarif 1 kombin ayarladık. Siyah ve gri tonlarını beraber faydalandığımız kombin teklifimiz hafta sonu gezmeleriniz için Kusursuz olacaktır.


Kombin 4: Kaban-Missoni, pantolon-Adriano Goldschmiaed, eşarp-Pieces, çanta-Messenger Bags, ayakkabı-Tribal Lined, bluz-Missoni

Karmaşık motifler ve keyifli parçalar

keyifli ve spor elbise tarzı kimileri için birincidir, tabii ki Biz için de öyle. Bu sebeple son kombinimizi haftasonlarında yeğleyebileceğiniz iyi tarafları aynı yerde buluşturacak kurmak diledik. Spor 1 bot ve Tekrar spor 1 kaban ile hafta sonu zarifliğinizi yakalayabilirsiniz.

İlgili Aramalar: 2014 kış kombinleri, 2014 kış modası, en yeni tesettür kombin, kış modası, kış modası 2014, kışlık tesettür giyim kombinleri, kışlık tesettür kombinleri, kombin, kombin önerileri, kombin örnekleri, tesettür giyim 2014, tesettür giyim 2014 kış, tesettür giyim 2014 kombinleri, tesettür giyim 2014 modelleri, tesettür giyim 2014 trendleri, tesettür giyim kombin, tesettür giyim kombini, tesettür giyim kombinler, tesettür giyim kombinleri, tesettür giyim kombinleri 2014, tesettür giyim kombinleri kış, tesettür giyim modelleri 2014, tesettür kombin, tesettür kombinler, tesettür kombinleri, tesettürlü kıyafet kombinleri, tesettürlü moda kombinleri

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.