Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 16:50

Kış Stilinde En Önemli 4 Adım


Güz (sonbahar) mevsiminden kış sezonuna süratle 1 geçiş yaptık… Havalarda ani 1 soğuma başladı. Trençkotlar ve ceketler yerlerini bundan böyle mantolar ve mantolara verdi.
Kış stilinizi Vaktin ve Bugünün ihtiyaç olduğu gibi oluşturmalısınız. ikibinondört Kış sezonu trend ve tonlarını de sayarak, şıklığınıza yön verebilirsiniz. Kış stilinizde daha trendi görünmeniz için sizlere telkin edeceğimiz şıklık kestirmeleri (ipucu) kesin incelemenizi tavsiye ediyoruz.


Elbise: Michael Kors, Ceket: Ralph Lauren, Çizme: Christian Louboutin, Şal: Kayra
görev yapan kadınlara teklifimiz ceketler

donuk (soğuk) kış zamanlarında bundan böyle bir 1 giysi kafi ulaşmıyor. bundan dolayıda bir kaç parçayı beraber kombin yapabilirsiniz. işçi bayanların büro stillerinde cankurtaran Kısımların başlangıcında büyük şık kıyafetler ulaşmaktadır. Minimal şekillerde yüksek, işlemeli giysinizi, bir ton (renk) 1 herzamanki ceketle ve ceketinizle benzer tondaki kibar 1 kemerle kombin yapabilirsiniz.


Kabanlar: Mango, Prada, Herno, Aspesi
Kış alışverişinizde tercihinizi mevsim trendi tüvit kabalardan tarafa kullanın

ikibinondört Güz (sonbahar) kış mevsimin en fazla konuşulan trendlerinin başlangıcında Ulaşan tüvitleri, kaban tercihinizden tarafa kullanmanızı tavsiye ediyoruz. öncelik vereceğiniz minimal formlardaki 1 dizaynın tüvit kumaşla birleşmesi sizleri mevsimin tarz sahibi bayanları arasında gösterecektir. bilhassa dünya markalarının derlemelerinde Bu mevsim tüvit ceketler ön bölümlerde makamını elde etti.


Etek: Kayra, Gömlek: Orla, Hırka: Stone, Eşarp: Pierre Cardin, Çizme: Michael Kors
büyük kazaklarınızı Bu mevsim eteklerinizle beraber kullanın

Kış sezonunun iliklerimize dek geçtiği donuk (soğuk) ortamını hissetmekten hiçbirimiz hoşlanmayız. bu sebele kalın kazaklar tümümüzün cankurtaran parçalarıdır. konforlu ve spor 1 moda için, eteklerinizin yüzüne Tekrar büyük formlardaki kazakları inceleyebilirsiniz. İçine basic 1 triko giyinebileceğiniz gibi daha biçim gözükmek için spor 1 gömlek giymeyi de yeğleyebilirsiniz. Bu biçimde kat kat 1 manzarayla daha trendi görünebilirsiniz.


Montlar: Duvetica, Duvetica, Armani Jeans
Şişme montları hafta sonu gezi programlarınızda öncelik edin

Kar heryeri kapladığında en fazla şişme montumuzu giyinmekten hoşlanırız. Hafifliği ve sizleri sıpsıcak tutması ile şişme montları tüm mevsim seçim ederek faydalanabilirsiniz. bilhassa hafta sonu gezmelerinizde botlarınızla beraber şişme montlarınızı spor 1 biçimi seçim ettiğiniz vakitlerde beraber kombin yapabilirsiniz. Bu kış tercihinizi ise dönemde en fazla arzu farkeden tonlu şişme montlardan tarafa sarfedebilirsiniz.

İlgili Aramalar: 2014 kıyafet kombinleri, 2014 tesettür giyim kombinleri, 2014 tesettür kombinleri, en yeni tesettür kombin, kaban kombinleri 2014, kışlık palto modelleri, kombin, kombin önerileri, kombin örnekleri, tesettür giyim kombin, tesettür giyim kombini, tesettür giyim kombinler, tesettür giyim kombinleri, tesettür giyim palto, Tesettür Kaban, tesettür kaban 2014, tesettür kaban kombinleri, tesettür kaban kombinleri 2014, Tesettür Kaban Modelleri, tesettür kombin, tesettür kombin 2014, tesettür kombinler, tesettür kombinleri, tesettür manto kaban, tesettür manto kombinleri, Tesettür Manto Modelleri, tesettür palto, tesettür palto modelleri, tesettürlü günlük kıyafet kombinleri, tesettürlü kıyafet kombinleri, tesettürlü manto modelleri 2014, tesettürlü moda kombinleri, tesettürlü palto

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.