Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 16:56

Stefanel 2014 Kış Koleksiyonu


ikibinondört Kış sezonu serin havayla beraber geldi…
bizi bekletmeyen ve tam olarak vaktinde Ulaşan soğukların en güzel arkadaşı ise yün ve kaşmir kıyafetlerdir.


Yün ve kaşmir dokumaları en hoş biçimde yorumlayan Stefanel Bu mevsim Tekrar içimizi ısıtacak derleme mamulleri ile huzurlarımızda. Bu triko ve kabanlarla serin kış zamanlarını fazla seveceksiniz!


ikibinondört derlemeleri incelerken en hoşlandığımız ve takıntı durumuna getirdiğimiz malzemelerin başlangıcında trikolar intikal ediyor. Salaş, büyük ve kısa, bol, örgü trikolar mevsimin en ümit ettiğimiz kısımları. Stefanel eserleri nitelikli ve eşsiz bezleri nedeniyle değerleri az birşey fazla gelebilir size sırf mevsim ucuzlukları vardığında bu mamulleri kaçırmamanızı öneririz.


Bu zamanda trikoları giyeceklerin üstünde de ifa edildiğini bakıyoruz, bu trend için siz nedersiniz bilmiyoruz Amma bizler fazla beğendik. tabii ki büyük botlar (çizmeler) ve büyük salaş 1 paltoyu akılda tutmak kaydıyla…


Yarasa kollu trikolar da Gene en ümit ettiğimiz kışlık bölümler arasında bulunuyor. Salaş ve dökümlü tarzları ile olabildiğince cool 1 hat yakalamaya destek oluyor. Bu trikoların aşağısına ise kalem eteklik değerlendirerek hoş 1 kombin meydana getirebilirsiniz. Kısa trikolar ise büyük bel etekliklere fazla yakışıyor.


Stefanel toplamasında (koleksiyonunda) bulunan triko kıyafetler ise sizi kombin yerine getirme sorunundan uzaklaştırıyor neredeyse. bir birazcık ile tüm 1 zariflik yakalayabilirsiniz.


Gelelim renklere… tabii tonlar ve sarı tonuna (rengine) algılarınızı açın ve bu tonlardaki trikoları vermeyiniz, neredeyse kapın! Kobalt mavi de mevsimin tutulan tonları arasında bulunuyor. Sizler de bu tonlara Külfet verebilirsiniz.
Stefanel‘in yeni derlemesini bizler fazla beğendik ve siz için bu derleme ürünlerinden 2 farklı kombin hazır ettik. Stefanel derlemesinden topladığımız ve siz için Ayarladığımız bu kombinleri ümit ederiz Sizde seversiniz. Kombinde faydalandığımız malzemelerin fiyatlarını da siz için inceledik. malzemelerin ederleri sizler kesenizi aşmıyorsa ne neşeli sade aşıyorsa Ye'se düşmeyin, kısa 1 zaman sonra bütün yeni yıl malzemelerin ucuzlukları sizi beklemekte olacak. Gelim derhal kombin önerilerimize göz atalım…


Kombin 1:
Triko: Stefanel – 669TL
Etek: Glamorous – 66 TL
Ayakkabı: Stefanel – 369TL
Çanta: Stefanel – 619TL
Eşarp: Alviero Martini – 12o£


Kombin 2:
Triko: Stefanel – 249TL
Etek: Stefanel – 319TL
Ayakkabı: Stefanel – 249TL
Çanta: Stefanel – 149TL
Eşarp: Stefanel – 199TL


İlgili Aramalar: dış giyim modelleri, giyim, stefanel, stefanel 2014, stefanel triko 2014, tesettür, tesettür dış giyim, Tesettür Giyim, tesettür giyim modası, tesettür giyim modelleri, tesettür giyim önerileri, tesettür kazak, tesettür kazak modelleri, tesettür moda, tesettür triko, tesettür triko elbise modelleri, tesettür triko modelleri, tesettür triko tunik, triko elbise, triko elbise modelleri, triko elbiseler, uzun triko elbiseler, uzun triko hırka, uzun triko hırka modelleri, uzun triko hırkalar, uzun triko kazaklar, uzun triko yelekler

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.