Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 17:02

Kampüs Havasında Kombin Önerileri


Kombin1: Triko: Miss Selfridge, Etek:Marni, Kaban:J.Crew, Ayakkabı:Senso, Çanta: Michael Kors, Şal: Kayra

Üniversiteli genç insanlara has Kombinler ve tarz Önerileri

Üniversiteli olmak İnsanların hayalidir. İlköğretim lise derken, 1 de bakmışsınız güzel 1 üniversiteyi kazanarak ömrünüzü edinme yolunda birinci adımı atmışsınızdır. seneler seneleri kovalarken, her türlü yaşın da kendisine göre giyinme biçimleri ve kombinleri olduğunu akılda tutmak icap eder. Genç kadınlar için spor papuçlar, kotlar, spor montları önerirken, üniversiteli genç kızlarımız için ise spor ve zarif eteklikler, Ten botlar, gündelik giyime uygun kaban ve trençkotları önereceğiz. Üniversiteli genç kadınlar için moda önerilerimizde ise bi hayli ipucunu bulabileceksiniz.
İlkönce genç olmak söylemek gayreti ve dinamizmi de birlikte vermektedir. Mevsim nasıl olursa olsun genç kızlarımıza kapalı tonları mimimum seviyede giymelerini tavsiye ediyoruz. loş ton (renk) 1 kombin önceliği yapılmışsa dahi, bu kombini diriltecek tonlu 1 atkı veya çantayı stillerine uyarlamalarını tavsiye ediyoruz.


Kombin2: Triko:Rainbow, Etek:Topshop, Trençkot:Kayra, Eşarp:C.Wonder, Çanta:Burberry, Bot:Lucky

okul seneleri çok fazla aşan ders zamanları, vizeler, finaller koşuşturmalar söylemek bulunduğundan refahı kombinlerinizde evvel tutmalısınız. bilhassa kundura ( ayakkabı ) ve bot tercihlerinizde keyifli yararlanıma uygun yatay ve tonlu Cilt botları seçebilirsiniz. Bunlarla beraber mevsimle düzenli spor ve zarif papuçları da sarfedebilirsiniz. fakülte senelerinde kısıtlı bütçeler var olduğundan elbise tercihlerinizi markaların mevsim sınırı indirimlerini sürdürerek, bütçenize uygun online alışveriş siteleri yahut iş yerlerinden yapabilirsiniz.


Kombin3: Triko:Theyskens, Pantolon: Flared, Kaban:Vero Moda, Eşarp:Versace, Bot: Combat, Çanta:Target

elbise tercihleriniz huzurlu ve salaş çeşitlerden tarafa olmalı. fazla ensiz elbise seçimlerinizden sakınmalısınız. Gençlik dönemi fırtınalı geçse de, sükuneti içselleştirmek ve bununla beraber giysilere yansıtmak mühimdir. En mühimi kimliğin ve kişiliğin bundan böyle tam şekillendiği 1 devrede itidalli giyinmenin sanatsal ölçüsünü zariflik ve zerafetle tamamlamalısınız.


Kombin4: Triko:Miss Bunny, Etek:Balmain, Kaban: Rebecca Taylor , Eşarp: Cacharel, Çanta:Chloe, Ayakkabı:Toms

1 hanımefendinin elbiseyi aynı anda onun duruşudur. Duruşuyla dişilik değil, kişilik ön safa çıkıyorsa hanımefendilik ve asalet de imtiyazlı olacaktır. Genç bayanlar için en mühim mevzu masumiyet ve Tabiilik bulunmalıdır. Bunun için yaşınızın taşıyabileceği şıklıkta numuneleri öncelik tanımanızı tavsiye ediyoruz. Trikolarınızda yahut dış giyimlerinizde de minimalist biçimlerde giysileri yeğlemelisiniz.


Kombin5: Triko:Bark, Etek:LCW, Kaban:Drawstring, Eşarp:Matthew, Çanta:Space, Bot:Doc Martens

İlgili Aramalar: 2014 tesettür giyim modası, 2014 tesettür giyim trendleri, 2014 tesettür kombinleri, 2014 tesettür modası, 2014 tesettür trendleri, genç kızlara tesettür kombini, günlük tesettür kombinleri, kampüs stili, spor tesettür, spor tesettür elbiseler, spor tesettür etekler, spor tesettür giyim, spor tesettür kabanlar, spor tesettür kıyafetler, spor tesettür kombin, spor tesettür kombinleri, spor tesettür montlar, spor tesettür paltolar, tesettür giyim modası, tesettür giyim stilleri, tesettür giyim trendleri, tesettür kombin, tesettür kombini, tesettür kombinler, tesettür kombinleri, tesettür modası, tesettür trendleri

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.