Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 17:47

Kışlık Kaban Alışverişine Çıkmayanlara Birbirinden Şık Modeller Ve Kombinler


Kombin1: Kaban: Balmain, Çanta: Louis Vuitton, Eşarp: Pierre Cardin, Bot: Thakon

Kış bundan böyle kapıya dayandı… Mevsimlerdeki ani sıcaklık kaybı ile beraber, ağır ağır trençkot mevsimini de kapatıyoruz. Kışlık mantolar bundan böyle bütün kadınların gündeminde katılım yaptı.
Bayantesetturgiyim.com editörleri olaraktan kaban alışverişine Oluşacak bütün hanımefendilere tavsiye sunması için, Birbirlerinden zarif kaban modellerini ve Birbirleri ile ahenkli parçalardan meydana gelen kışa husisi kombinler hazır ettik. ton (renk) ve numune alternatifini ise sizler için enli tuttuk.


Kombin2: Kaban: French, Çanta: Chanel, Eşarp: Emilio Pucci

ikibinondört kış mevsiminde çok fazla ipek kumaş türü ile dizayn edilen kaban modellerini dükkanlarda görebilmekteyiz. Kaban alışverişinize çıkmadan evvel Ne gibi tonu elde etmek diliyorsanız Kendisine hüküm vermelisiniz. Siyahlar, kahveler, lacivertler birinci zihninize Ulaşan tonlar olsa da, bunlara seçenek gri, mercan ve bordo tonlu mantoları da sizlere önerebiliriz.


Kombin3: Kaban: Donna Karan, Eşarp: Harvey Nichols, Çanta: Madison

Nubuk ceketler bütün mevsim Derlemelerde vaziyetini alıyor. Nubuk örnekleri en fazla kahve renklerinin açığa vurduğu de aşikardır. Bununla beraber siyah nubuk kaban örnekleri de yeğleyebileceğiniz farklı 1 seçenek olabilir.


Kombin4: Kaban: Herno, Eşarp: Armine, Çanta: Louis Vuitton

Siyah, gri ve lacivert kaban örneklerinde dizayn olaraktan ne istediğinize sonuç veremediyseniz bu tonlarda Ayarladığımız üç farklı modele bakabilirsiniz. mevsim trendi oversize numuneler, genç fertlere önerebileceğimiz kaz tüyünden belirlenen şişme montlar ve siyah spor asitmetrik kaban numuneleri sizlere önerebileceğimiz farklı numuneler arasında.


Kombin5: Kaban: Kattee, Eşarp: Christian Lacroix, Çanta: Twist

Şayet elbise dolabınızda kışın en fazla yeğlenen loş ton (renk) kaban numuneleri mevcutsa ve siz farklı 1 ton (renk) araştırıyorsanız kışın serin zamanlarında güç katabilecek dinamik renkleri yeğleyebilirsiniz. Turuncu, bordo, yeşil, petrol mavisi hayat dolu ton (renk) alternatiflerinde tercihleriniz ortasına girebilir.


Kombin6: Kaban: Mint Velvet, Etek: Kayra, Eşarp: Tekbir, Çanta: Tila

herzamanki kaban örneklerinden bıktıysanız ve İnsanların üstünde olan kaban modellerini öncelik etmek arzulamıyorsanız farklı örneklerden kendi tarzınıza en fazla yakışan 1 dizaynı, Bu mevsim için yeğlemenizi tavsiye ediyoruz.

İlgili Aramalar: 2014 kıyafet kombinleri, 2014 tesettür giyim kombinleri, 2014 tesettür kombinleri, en yeni tesettür kombin, kaban kombinleri 2014, kışlık palto modelleri, kombin, kombin önerileri, kombin örnekleri, tesettür giyim kombin, tesettür giyim kombini, tesettür giyim kombinler, tesettür giyim kombinleri, tesettür giyim palto, Tesettür Kaban, tesettür kaban 2014, tesettür kaban kombinleri, tesettür kaban kombinleri 2014, Tesettür Kaban Modelleri, tesettür kombin, tesettür kombin 2014, tesettür kombinler, tesettür kombinleri, tesettür manto kaban, tesettür manto kombinleri, Tesettür Manto Modelleri, tesettür palto, tesettür palto modelleri, tesettürlü günlük kıyafet kombinleri, tesettürlü kıyafet kombinleri, tesettürlü manto modelleri 2014, tesettürlü moda kombinleri, tesettürlü palto

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.