Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 19:05

Yeni Sezonda Hangi Renkler, Hangi Modellerle Giyilmeli?


tesettür kıyafet Kombinleri ikibinondört Kış

Kış kapıda… Karlı ve donuk (soğuk) vakitler bundan böyle BAYA YAKIN. Kış mevsimini sevenlere kat kat giyinmek Başka bir harika.
Gömlekler, trikolar, ceketler hepsi üst üste giyilse de tavır ve görünüş olaraktan hakiki kısımlar seçilmelidir. Bugüne has, kıyafet zevki olan bayanlar için zarif kombinler hazırlayarak mevsim tonları ile hakiki giyinmenin biçim ince noktaları vereceğiz.


Kombin1: Etek: Felissimo, Triko: Armani, Kürk: Gucci, Eşarp: Armine, Çanta: Miu Miu, Ayakkabı: Noa

hayat dolu tonlar, kabarık etekler: serin zamanlarda herzamanki kapalı renkleri tüm herkes kullanır. Siz farklı 1 biçim kurmak arzuluyorsanız kış zamanında diri ve daha soft tonları seçebilirsiniz. Bu mevsim kabarık eteklikerin görünümünü bizler fazla beğendik. siz de kombinlerinizde kabarık bugünkü eteklikleri yeğleyebilirsiniz.


Kombin2: Etek: Kathys, Ceket: Joules, Eşarp: Tekbir, Ayakkabı: Jimmy, Çanta: Dareen Hakim

Kürk trendi: Kürkler ikibinondört Güz (sonbahar) Kış mevsiminde tüm kızların sevgilisi. suni kürkler bundan böyle bi hayli markanın toplamasında (koleksiyonunda) karşımıza uygun ederlerde çıkmakta. siz de Bu mevsim has, kısa kürk ceketleri veya, daha yüksek kürk modellerini yeğleyebilirsiniz. Bu mevsim kürk giyinmek fazla trend bizden izah etmesi.


Kombin3: Etek: Barbara Casasola, Gömlek: İda, Kaban: French, Eşarp: Pierre Cardin, Çanta: Chloe, Ayakkabı: Alexander Mcqueen

Pileli yüksek etekler: mevsimde ön tarafa yayınlanan 1 farklı trend ise pileli eteklik örnekleri. gerçekte pileli eteklikler kapalı (tesettürlü) bayanların kombinlerinde en hoş parçalardan bir tanesi ifade edebiliriz. kibar ve esas 1 imajı olan pileli eteklikleri, bu mevsime has dinamik tonlarda yeğlemenizi tavsiye ederiz. Örneğin fuşya renginde 1 pileli etekle, Bu mevsim kendi şıklığınızı farklı meydana koyabilirsiniz.


Kombin4: Etek: Junya, Triko: Mes Demoiselles, Kürk: Acne, Eşarp: Pierre Cardin, Çanta: Chanel, Ayakkabı: Alexandre Birman

Siyah ve Ekru: bizlerin en fazla arzuladığımız 1 farklı ton (renk) çifti ise ekru ve siyah. Beyaza en güzel opsiyon kış için ekrudur. siz de bu kış ekruyu loş tonlara kontrast olaraktan seçebilirsiniz. bilhassa 1 davette, veya husisi 1 programınızda loş tonları yeğleyen bayanların arasında ekrularla sağlayacağınız zarif kombinlerde, Bugünün stiliyle ışıldayan yıldızı olabilirsiniz.


Kombin5: Etek: Tibi, Triko: Chinti and Parker, Kaban: Only, Şal: Kayra, Ayakkabı: Casadei, Çanta: Guess

Kobalt mavi: hemde Bu mevsim siyah ve kobalt mavi 1 akşam davetinde öncelik vereceğiniz en güzel ikili ton (renk) birleşimi belirtebiliriz. bizlerin size telkinimiz, Bu mevsim dinamik tonları bütün kombinlerinizde seçin. İster eşarbınızda, arzu eder çantanızda, veya elbiselerinizin bir tanesinde kesin dinamik 1 ton uygulayın. bütün kombinde benzer tonları yararlanmak konumuna, mesafede farklı ve dinamik 1 rengi öncelik ederek stilinizi açığa koyabilirsiniz.

Kombin oluşturmak, Bugünün önemine, bulunduğun ortama ve mekana göre nitelikler teşhir eder. faydalanacağınız giysiye, tematik 1 iğne yararlanmak, yahut özellikle vurgu yapan 1 Atkı da gecenin ve davetin konseptine uygun temayı üzerinizde çağrıştırabilirsiniz. Bu bununla birlikte husisi davetin ve programın misyonuyla örtüşecektir.

İlgili Aramalar: 2014 modası, 2014 trendleri, genç tesettür elbise modelleri, genç tesettür giyim 2014, genç tesettür giyim kombinleri, genç tesettür giyim modelleri 2014, genç tesettür kombinleri, genç tesettür modası, kışlık tesettür kombinleri, sezon renkleriyle kombin, tesettür giyim 2014, tesettür giyim modelleri, tesettür kombin, tesettür kombini, tesettür kombinler, tesettür kombinleri, tesettür kombinleri sonbahar, tesettür kombinleri sonbahar kış, tesettür kombinlerim, tesettür moda, tesettür modası, tesettür stil önerileri, tesettürlü genç modası 2014

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.