Merhaba

6 Ocak 2014 Pazartesi 19:08

Ofiste Şıklığınız İçin Doğru Renk Kodları Ve Stil İpuçları Nelerdir?


büro Stiniz için Minimal hatlar düz Tasarımlar

çalışmakta olan kızlar için büro giysi tercihi fazla ehemmiyetlidir. hakiki bölümler, hakiki kombinler, hakiki tonlar büro giyiminizde en ehemmiyetli kurallardır.
büro stilinde kilit prensip “minimal, kolay ve net” 1 şıklığa sahip olmaktır. Abartı ayrıntılar, demode örnekler benliğinizi hata 1 biçimde ifade etmenize meydan verir. doğrusu “zamansız business” 1 şıklık ele geçirmek hiçbir şekilde de güç değil.
Bugün sizle büro ortamınızda hakiki ton (renk) beğenisine ilişkin biçim fikirler paylaşacağız. Ofiste sizler en için en gerçek ton (renk) kodları Ne demektir? hayret etmiyor musunuz? öyleyse bu yazımız tam sizlere göre…


Ofiste bir iki tonu yararlanmayı deneyin

Kıyafetleriniz en güzel markalardan olsa, bütün mevsim trendlerini ustalıkla takip edip sağlasanız dahi, Usulünüz 1 zaman sonra benzer ton (renk) renklerini istifade ettiğiniz için olağan ve daima benzer olaraktan algılanarak, normal 1 görünüşe dönüşebilir. Haftanın 1 günü kesinlikle farklı bir iki ton tonu, aynı zamanda yararlanın ve gücünüzü aksettirin. Örneğin kiremit renklerini, mor ve lacivert tonları ile bütünleştirebilirsiniz.


Ofiste Ne gibi tonlar ne zaman manfaatlenilmeli?

ne şakilde çiçeklerin ve tonların 1 tabir dili müsaitse, giysilerimizde de tercih ettiğimiz tonların karşı uca aksettirdiği 1 dili vardır.
Pastel tonlar bizleri hep düzgün ve düşük gönüllü sergiler. loş tonlar ise daha resmi ve mühim 1 soluk karşılar. Fuşya, mor, turuncu, sarı ise dinamik ve dinamik 1 simge çizecektir. Hakimiyet ve zor imajı takdim etmek arzuladığınızda kontrastı uzun ton (renk) renklerini seçebilirsiniz. hayat dolu ton (renk) renklerini, olağan kış renkleri ile dengeleyebilirsiniz.


büro kombinlerinde kullanılmaması icap eden tonlar ne gibi şeylerdir?

büyük senelerdir benzer ticarethanede çalışıyorsunuz, zam konuşması yapacaksınız veya bir terfi ümit ediyorsunuz. Bu kararların alınacağı vakitler, katiyen giymemeniz tonlar mevcut.
Grinin açık renkleri, kahvenin mat renkleri ve çağla yeşili öyle ehemmiyetli dönemlerde hiç bir zaman öncelik edilmemeli. Açık gri spor, bir tarzda neonlarla kullanıldığında canlı görünürken, kahvenin mat renkleri da sizleri bitkin ve yaşlı gözler önüne serebilir. sizler için mühim zamanlarda gerçek tonları ve hakiki kombinleri kesinlikle bir gün evvelden ayarlayın.

İlgili Aramalar: 2014 sonbahar kış trendleri, 2014 tesettür giyim modası, 2014 tesettür giyim stilleri, 2014 tesettür giyim trendleri, 2014 tesettür modası, 2014 tesettür stilleri, ofis kombinleri, ofis kombinleri 2014, tesettür giyim kombinleri, tesettür giyim modası, tesettür giyim stil önerileri, tesettür giyim stilleri, tesettür giyim trendleri, tesettür kombin önerileri, tesettür kombinleri, tesettür moda, tesettür modası, tesettür ofis kıyafetleri, tesettür ofis kombinleri, tesettür stilleri, tesettür trendleri

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.