Merhaba

10 Ocak 2014 Cuma 18:11

Sezon Renkleriyle 5 Farklı Tesettür Kombin Önerisi!

Bu mevsim Ne tür tonları ne şakilde Kombinlemeliyiz?

bütün mevsim farklı tonlar ve trendleri takip etmekteyiz. Dünya markalarının ipliği göğüslediği bu trendler ve tonlarda, bizler de bu mevsime has sizlere moda tavsiyeleri ve kombinler sunacağız.
moda sahibi görünmenin püf yeri, gerçek numuneleri hakiki tonlarla kombinlemektir. Amma bundan da ehemmiyetlisi bedeninize göre gerçek giyinmeyi bilmektir.


Kombin 1: Triko Burberry, Kaban: Dsquared2, Eşarp: Zühre, Çanta: Vivienne, Ayakkabı: Burberry

Bu mevsim birbirlerine en fazla yakıştırdığımız tonların başlangıcında yeşil ve kahveler ulaşmakta. Bu 2 tonun tutarlığı, şirketlerin derlemelerine Fikir membası bulunmaktadır. Triko sezonunun açıldığı şu dönemlerde kahverengi spor 1 eteklik üstüne, kalın fitilli 1 trikoyu yeğleyebilirsiniz. Gene bu 2 tonun harmanlandığı, asimetrik motifli 1 ipek şalı da bu kombininizde kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


Kombin 2: Etek: Ostwald, Gömlek: İda, Kürk: Etro, Eşarp: Armine, Ayakkabı: Saint Laurent, Çanta: Coach Madison

mevsimin ön tarafa meydana gelen başka 1 tonu ise mor. Bu tonun kendisine has farklı 1 gücü ve dinamizmi mevcut. bilhassa Konut dekorasyonlarında, sakinleştirici 1 tesiri var olduğundan evlerin apartları mor tonun renkleri ile boyanmaktadır. Mor tonu Bu mevsim Zinhar ve dingin başka 1 ton (renk) olan, beyaz yahut ekru gömleklerle kombin yapabilirsiniz. Kombine hareketlilik ve hareket eklemek için ise turkuaz tonunu da bu kombininizde sarfedebilirsiniz.


Kombin 3: Etek: Meslita, Gömlek: Giles, Kürk: Mela, Eşarp: Pierre Cardin, Çanta: Michael Kors

Soft ve pastel tonlarından yaz ve kış hiçbir şekilde vazgeçemiyorum diyorsanız, bu kombinimiz tam size uygun dile getirebiliriz. Pudra pembe ve kırık beyaz bu kombinde Birbirleri ile bir mutabakat zarfında olacaktır. Biz de kombinimizde açık pudra pembe eteklik ile bir ton koyusu olan şık bir gömleği birleştiriyoruz. Kaban tercihimizi kırık beyaz tondan (renk) seçimi yaparken bu bir ton (renk) üstünlüğünü kırmak içerisinde mevsim trend tonlarından olan bordo bir çanta ve ipek atkı ile kombinimizi tamamlıyoruz. siz de kapalı tonlardan bıktıysanız bu kış pudra pembelerle kombin yapabilirsiniz.


Kombin 4: Etek: Meslita, Gömlek: Armani Jeans, Manto: Armani, Eşarp: Zühre, Çanta: Shoulder

mevsim trendleri arasında 1 ton (renk) mevcut ki bizler bu tona bayıldık söyleyebiliriz. Kobalt mavi bu mevsimin ışık saçan en harika tonlarından biridir. siz de Bu mevsim kobalt maviyi siyahlarla zarif 1 tarzda kombin yapabilirsiniz. Güz (sonbahar) için Esin panomuz kobalt mavi ile edilecek kombinlerle yüklü. Siyah tona opsiyon olaraktan kobalt maviyi, ekrularla da zarif 1 tarzda kombin yapabilirsiniz. mevsimin başka 1 trendi olan oversiz kaput numunesi ve kobalt mavinin birleşimi ise meydana şaşırtıcı 1 imajı de çıkartmaktadır.


Kombin 5: Kaban: Valentino, Etek: Maison Martin, Ayakkabı: Sergio Rossi, Şal: Kayra, Çanta: Diagonal

loş tonları zevk aldığınız dek açık tonlardan de vazgeçemiyor musunuz? o halde pudra pembe ve siyahın Bu mevsim için birbirlerine en fazla uyan tonlar olduğunu ifade edebiliriz. Peplum teferruatlı şık siyah desenleri olan pudra pembe 1 kabanı, alışılmış yatay kısım 1 siyah etekle kombinleyerek feminen 1 algı içerisinde, moda 1 tavır sergileyebilirsiniz. Siyah bot ve Atkı buna benzer 1 kombinde yeğleyeceğiniz öbür bölümler arasında bulunmaktadır.

İlgili Aramalar: 2014 modası, 2014 trendleri, genç tesettür elbise modelleri, genç tesettür giyim 2014, genç tesettür giyim kombinleri, genç tesettür giyim modelleri 2014, genç tesettür kombinleri, genç tesettür modası, kışlık tesettür kombinleri, sezon renkleriyle kombin, tesettür giyim 2014, tesettür giyim modelleri, tesettür kombin, tesettür kombini, tesettür kombinler, tesettür kombinleri, tesettür kombinleri sonbahar, tesettür kombinleri sonbahar kış, tesettür kombinlerim, tesettür moda, tesettür modası, tesettür stil önerileri, tesettürlü genç modası 2014

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.