Merhaba

10 Ocak 2014 Cuma 18:24

Spor ve Şık Olmayı Sevenlere Kombin Önerileri


Bayanlar için estetik imaj fazla ehemmiyetlidir. Bu diler elbise seleksiyonları olsun, diler Hane iç mimarisi olsun bütün şeyin en harika bulunması için çok büyük gayret gösterirler.
Üst baş, zinet ve takılarda var olduğu gibi, popularite (moda) hep takipçileri güçlük aşağısında tutar. Bu tarzdan da popularite (moda) akımları da kadınların övgü ve isteklerine göre en zarif görüntünün açığa çıkması için, dizaynlarla karşımıza çıkar. olağan 1 kıyafet stilinden daha çok spor ve zarif 1 tarz sizler Usulünüz ise, bugüne husisi Hazır bulundurduğumuz Birbirlerinden kesin kombinler tam size uygun söyleyebiliriz.
kadınlar için zariflik dek rahatlıkta fazla ehemmiyetlidir. bilhassa bütün gün 1 koşuşturmanın içerisinde olacak kadınlar, zariflikten evvel konforlu 1 biçimi öncelikli tutmalıdırlar. sportmence olmak ve zariflik sizler Usulünüz ise, mevsimde ön tarafa yayınlanan hayat dolu tonları İlk olarak seçmenizi tavsiye ederiz. Kombinlerinizde bilhassa denimlere alan vermeniz de sizler sportmence görünümünüzü ön safa çıkaracaktır.


bilhassa askeri yeşil söylediğimiz mevsim trendi olan ıhlamur yeşili de bu mevsimin spor ve zarif stillerinde seçim edilebilecek tonlar arasında ulaşmaktadır. Ihlamur yeşilini bizler en fazla kahvelerle yakıştırıyoruz. Sizin de Bu mevsim önceliğimiz ıhlamur yeşilinden tarafa ise kombin ayrıntı parçalarında kahverengiyi bilhassa faydalanabilirsiniz.
zariflik kadınların seneler uzunluğu arzuladıkları en mühim şeydir. bilhassa kimi genç kadınlar için zariflik söylemek spor giyinmek demektir. Spor giyinme hürriyet ruhunu ömürde yansıtmak demektir. Spor bir biçim için mini ayrıntılar daima ön tarafa çıkmaktadır. ara sıra yassı bir kundura ( ayakkabı ), ara sıra bir triko, zaman zaman bir kabanda spor örnekleri seçim edebiliriz. Spor kıyafetin refahı serbestçe hareket etmenizi elde ettirerektir. Spor elbise bununla beraber içtenliği da simgelemektedir. Spor giysi hiç bir zaman asık suratı onaylamaz. Neşeyi, duygusu, coşkuyu tebessümle tamamlar.


Kombin 1: Etek: Mango, Triko: Red Long, Ayakkabı: Cheap, Eşarp: Emilo Pucci


Kombin 2: Triko : Blumarine, Kaban: Dior, Etek: Kayra, Çanta: Coach, Ayakkabı: Cravo Canela, Eşarp: Pierre Cardin


Kombin 3: Triko: People, Etek: Phase, Eşarp: Givenchy, Çanta: Browv, Ayakkabı: Nine West


Kombin 4: Triko : Dorothy, Eşarp: Pierre Cardin, Ayakkabı: Alexander McQueen, Çanta: Coach

İlgili Aramalar: 2014 tesettür giyim modası, 2014 tesettür kombinleri, 2014 tesettür modası, Alternatif Spor Giyim, bayan tesettür spor giyim, genç tesettür spor giyim, muhafazakar spor giyim, spor giyim kombinleri, spor giyim kombinleri 2014, spor giyim modelleri 2014, spor tesettür elbise, spor tesettür elbise modelleri, spor tesettür giyim, spor tesettür giyim 2014, spor tesettür kombinleri, spor tesettür kombinleri 2014, tesettür giyim kombinleri, Tesettür Spor Giyim, tesettür spor giyim 2014, tesettür spor giyim markaları, tesettür spor giyim modelleri

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.