Merhaba

10 Ocak 2014 Cuma 18:46

Mavi Trikolarla Sezonun Enerjisini Üzerinizde Taşıyın!


Mavi Tabiatta en fazla karşımıza ortaya çıkan en has tonlardan biridir. Gökyüzü, denizler benzersiz 1 güzelliğe mavi ile ehildir. Mavi devamlı erkeklerle özdeşleştirilse de bize göre kadınlar için bu tonun anlamı ve kuvveti fazla yüksektir. bilhassa Bu mevsim mavinin zarifliği karşımıza, trikolarda Başka bir güzellikle çıkmaktadır.
Mavi bilhassa sakinleştirici ve dinlendirici tesiri ile çevresine olumlu 1 sıcaklık yaymaktadır. yeni mevsimde çok fazla markaların Güz (sonbahar) kış derlemelerinde, mavinin bütün tonlarındaki en has dizaynlar ön tarafa ortaya çıkan bölümler içerisindedir.


Trikolarda mavi daha da çok cazibeli olaraktan gücünü hissettirmektedir. Bunun ilavinde mavi ton (renk) tüm ulusların kumaşlarında en belirgin hoşa giden tonlarından 1'i durumuna ulaşmıştır. Öyle ki; bu ton (renk) bi hayli ulusun bayraklarında dahi karşımıza çıkmaktadır.
Başta ABD, İngiltere, Fransa, Rusya, Yunanistan ve emsali bi hayli memleketin bayrağında mavi faydalanılmıştır. Hatta milletlerarası tekstil markalarında da bilhassa ablem yahut logolarında kesinlikle mavi tona rastlanır. Mavi bununla birlikte 1 prestij tonudur.


Kombin: Triko: bpc, Etek: Lcw, Eşarp: Versace, Çanta: Shoulder, Ayakkabı: Michael Kors

Maviyle alın (kırmızının) birleşimi bundan böyle alışılmış vaziyete ulaşmıştır. Bunu bilgisi olmayan de bulunmamaktadır. İsteyen bu 2 tonu başka süslemelerle da zenginleştirerek bu mevsimin birbirini kontrast eden ton (renk) kombinasyonunu oluşturabilir. Maviyle dileği olan beyazı, talep eden siyah gibi 2 aksi tonu de zatı için deneyebilir. öncelik tarz sahiplerinin.
Mavi 1 trikoyu farklı tonlarla kombinlediğinizde, başka tondan (renk) sıyrılarak kendi gücünü çabucak hissettirecektir. bilhassa çalışmakta olan kızlar için bu tonu öncelikli teklif ediyoruz. Mavi kombinlerinde meydana çıkan artı (pozitif) imaj de rahatlık sunan 1 algıyı da birlikte kazandırmaktadır.


Kombin: Triko: By Malena Birger, Etek: Tory Burc, Ayakkabı: Marc Jacobs

Mavinin durgunluğu, duruluğu, duyguların kendisinde liman bulduğu 1 barınaktır manasına da getiri. Gecenin maviliği, gökyüzünde büyüklü küçüklü yıldızların göz kırpmasına ne şakilde şahitlik ediyorsa, mehtabın da gece maviliği içerisinde deniz mavisiyle oynaşmasını izleyebiliriz. Mavi bizlerin için 1 duygulu şiir, esrarlı 1 roman, ahenkli 1 şarkı, aynı anda da geleceğe faaliyete geçen 1 umut yelkenidir.



İlgili Aramalar: 2014 mavi triko kombinleri, 2014 mavi triko modelleri, 2014 triko modelleri, kışlık triko modelleri, mavi kombin, mavi modası, mavi nasıl giyilir, mavi neyle kombinlenir, mavi renkli kombinler, mavi tesettür kombin, mavi triko, tesettür triko kombinleri, trend triko modelleri, triko, triko kazak, triko kazak modelelri, triko kombinleri, triko markaları, triko modelleri, triko modelleri 2014, triko trendleri, trikolar nasıl kombinlenir

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.