Merhaba

2 Aralık 2013 Pazartesi 03:49

Sarmina Tesettür 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Yeni yılın derlemelerini mercek aşağısına elde etmeye devam ediyoruz… Sarmina Tesettür’ün yeni derlemesini siz için inceledik ve birbirlerinden husisi örnekleri siz için seçtik…

Karşıt kavramlarla yüklü 2013-14 Güz (sonbahar) Kış sezonu, farklı modellerin dükkanlarda bulunması ile kızlar için mevsim alışverişinin başlangıcı. Sarmina Tesettür, yeni sene numunelerinde birbirlerinden farklı ve zarif modelleriyle, bayanın fazla yönlü kişiliği hemen hemen açığa koydu.


Derlemelerde feminen atmosferi, modellerin şık ayrıntılarında duymak olası. Refah ve zarifliği aynı vakitte veren markalar, birbirlerinden husisi numuneleri ile stilinizin bütünleştiricisi olmaya namzetler. Bu kış sokaklarda ben buradayım diyen numuneler alanına, olağan, yalın ve minimalizm kokan tesettür kıyafet numuneleri ön bölümlerde mekan elde edecek gibi gözüküyor.


Sarmina Tesettür numunelerinde mevsim trendlerini ve tonlarını bakmak muhtemel. Bilhassa deri pardesüler, mevsim trendi kapitone kaplar, brokar kumaşlı yüksek ceketler, 2 tonlu mantolar, ekose işlemeli şık trençkotlar… Bu mevsim en hoşumuza giden numune olan biker ceketler ise kreasyonda ön tarafa meydana gelen çizimler arasında.


Bilhassa bu kış maskülen ve feminen stillerin birbirini sona erdirdiği kombinlerde, bir bir aksesuarı yararlanmak veya kullanmamakla biçimler hemen değişebilmekte. Günlerin kısalmaya başladığı şu zamanlarda, güz (sonbahar) kuvvetinizi has ve zarif örneklere sahip olan Sarmina Tesettür örnekleriyle yansıtabilirsiniz.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.