Merhaba

2 Aralık 2013 Pazartesi 03:29

Armine 2014 Sonbahar Kış Pardesü Modelleri


2014 Güz (sonbahar) Kış koleksiyonlarından en beğendiklerimizi derliyor ve sizleri mevsimin trendleriyle tanıştırıyoruz. Armine yeni yıl pardesü numuneleri, gündelik stilinizde sizlere en zarif katılacak parçalardan bir tanesi. Kreasyon ipek kumaş tercihi ve tasarımlardaki kibar işçilikle, bizlerden tam not temin etti beyan edebiliriz.

Donuk (soğuk) mevsimle düzenli bir moda için, kışlık pardesülerin tam vakti dile getirebiliriz. Kapalı (tesettürlü) bayanlar için dış elbisede trençkot veya kapların yanısıra, en fazla arz edilen pardesüler bu mevsim numune ve atlas kumaş zenginliği yüzünden yükselmesini sürdürmekte.


Armine kıyafet, kapalı (tesettürlü) kızlar için derlemeleri ile fazla husisi bir yere sahip markalardan bir tanesi. Yeni mevsimde şairane ve canlı çizimler neredeyse bir yaz esintisinden sıcak bir görünüşle görülüyor. Armine kıyafet tüm mevsim feminen ve estetik tarzı ile bugünkü ve kentli stil sahibi bayanların yeğlediği markalar arasında bulunuyor.


Armine 2014 pardesü numunelerinde, en hoş farklı örnekler bulunuyor. Deri teferruatlı mevsim trendlerinin işlendiği zarif numuneler, biyelerle estetik bir form kazandırılan zarif dizaynlar, asitmetrik kesimler, mevsim trendi pelerin ve oversize bölüm pardesüler, kapitone ve bezin buluşması, 2013 ilkbaharından kışa transfer olan punk ayrıntılar kreasyonda ön tarafa meydana gelen kısımlar arasında.

Yeni mevsimde olağan ve tabii çizgilerine süren Armine, bir öyle de canlı ve ışıl ışıl bir derlemeye adını yazdırıyor. Bilhassa mevsim trend tonları olan ıhlamur yeşili, bordo, saten laciverti kreasyonda ton (renk) yelpazesinde gözümüze en fazla çarpan tonlar arasında.

İşte Armine’nin öteki pardesü modelleri;


About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.