Merhaba

24 Kasım 2013 Pazar 20:01

Tesettür Abiye Kıyafetlerde Özgün Dizaynlar


Tesettür Abiye numunelerinde eşsiz Tasarımlar

“Aynısından kimsede olmasın!” diyenlerdenseniz insana has dizayn edilen “Tesettür Abiyeler” tamamen sizlere göre…
“Tesettürlü Abiye” diye elbiseler sağlamak hiçbir zaman de güç değil. tabii ki amade elbisede “Tesettür Abiye” hususundaki sıkıntıları göz ardı edemiyorsanız kesin olarak Sizler de bir popularite (moda) evinin yolunu tutacaksınız demektir…
Derya Öztel Makas ve Elmaz Öztel kardeşler Edde Moda‘nın Ayrıca mimarları bir de stilistleri. İki kardeş beraber tesettür abiye elbiseler tasarlayıp üretiyorlar.

Elmaz Öztel, Yıldız Teknik Üniveristesi Kimya kesimi mezunuyken, kendi için dizayn ettiği giysilerin civarında övgü toplaması yüzüne stilistlik kursuna yazılmış. Evli ve üç çocuk annesi Elmaz hanımefendi ders boyunca hocasından ve çevresinden bihayli yardim gördüğünü anlatıyor.
Derya Öztel Makas, lise öğrencisi ve üç çocuk annesi. Derya hanımefendi, kardeşi ile vardığı bu yolun ona ve çevresine yardımcı olacağına inanarak başladığını belirtiyor. İsmek kurslarında stilistlik eğitimi elde eden Derya hanımefendi, 2 kardeş çıktıkları bu yolun hayatı süresince attığı en gerçek basamak olduğunu naklediyor.

“Kişiye Özel” Tesettür Abiye Modelleri

Edde Moda‘yı bilhassa kapanmaya (tesettüre) uygun zarif abiye elbise bulmakta zorlanan kapalı (tesettürlü) kızlar öncelik edebilirler…
Edde popularite (moda) tesettür Abiye örnekleri



About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.