Merhaba

24 Kasım 2013 Pazar 19:58

INAYAH’ın Tesettür Abiye Elbiseleri Çok Zarif!


Tesettür Abiye Elbise örnekleri 2013

Tesettür abiye elbise numunelerinde kesin INAYAH’ın Swarovski taşlı el işili, asimetrik kesimli giysileri fazla zarif! Nişan ve söz gibi husisi gün ve akşamlara tesettür abiye elbise arayanlara duyurulur!
Tesettür abiye elbise numuneleri mevzusunda kendisine has çizgisiyle ayrım yapan INAYAH, yeni sezonu kesin örnek ve kısımlarla karşıladı. INAYAH tesettür kıyafet derlemeleri üç farklı içerik üstünde tasarlanmış; Vintage, ırksal ve çağdaş isimli üç farklı derlemeye sahip INAYAH gündelik ve has zamanlarınızda sizi tek başına bırakmıyor.


Kapalı (tesettürlü) kızların kendi içlerinde düzenledikleri gün ve akşamlara has giysiler araştıran hanımlara husisi çizimler veren INAYAH, kapalı (tesettürlü) kızların inançlarından ödün vermeden harika giyinebileceğini düşünüyor. Kızların kendi İçlerinde faydalanabileceği, zarif elbiseler tasarlayan INAYAH fiyakalığı vurgulayan derlemeleri ile kapalı (tesettürlü) hanımlardan tam not kazanmayı elde etti.
Bilhassa tesettür abiye kıyafetlerin ait olduğu derleme, nişan giysisi soruşturan genç bayanlar için tamı tamına! Şifon, tül gibi yumuşak ve uçucu bezlerin (kumaşların) ilavinde husisi atlas ve tafta bezlerin (kumaşların) faydalanıldığı yeni derlemesinin başlıca tonlarını ise pembe, nar çiçeği, mercan ve petrol mavisi biçimlendiriyor.


Drapeler ve farklı katlama yöntemleriyle karakterize edilen INAYAH tesettür elbise derlemeleri, asimetrik kısımlarla aktüel trendlerin yakalarken, detaylarda desenler, 3D'li garnitürlerle, bütünüyle el ile gerçekleştirilen şekiller ve Swarovski parçalar (taşlar) dikkat cezbediyor.
INAYAH ’ın yeni tesettür abiye dizaynlarına ve irtibat tecrübelerine www.inayahcollection.com adresinden varabilirsiniz.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.