Merhaba

25 Kasım 2014 Salı 11:13

Zühre 2014-2015 Sonbahar Kış Pardesü Modelleri

Etiketler: manto modelleri 2015, pardesü modelleri 2015, zühre, zühre 2015, zühre 2015 kataloğu, zühre giyim, zühre giyim kataloğu, zühre manto, zühre manto modelleri, zühre pardesü, zühre pardesü 2015, zühre pardesü kataloğu, zühre pardesü modelleri, zühre yeni sezon

 

Zühre 2015 Sonbahar Kış Pardesü Modelleri

Tesettürlü hanımlar için en önemli giyeceklerin başında, dış giyimler kâr. Pardesüler, kaplar veya feraceler opsiyonlar arasında bulunan parçalardan. Donuk (soğuk) havalarla beraber bunlara palto ve kaban modelleri de ilave edilir. Hala soğukların daha etkili olmadığı şu dönemlerde, yeğleyebileceğiniz Zühre ikibinondört-2015 Sonbahar Kış Pardesü Modellerini siz için araştırdık.


Zühre 2015 Sonbahar Kış Pardesü Modelleri

Dış giyim deyince birinci zihne ulaşan markalar içinde bulunan Zühre, özellikle bu mevsim koleksiyonu ile isminden büyük ölçüde söz ettirdi. Pardesü modellerindeki zariflik kadar, minimal detaylar da son yıllarda sadeleşme akımının yansımalarını göstermekte. Her kızın mutlaka elbise dolabında yer alması icap eden siyah herzamanki pardesüler, Zühre yeni yılın toplamasında (koleksiyonunda) bi hayli dizaynla karşımızda.


Zühre 2015 Sonbahar Kış Pardesü Modelleri

Dış giyimde pardesü seçimlerinizde renkler dek numuneler de mühim. Klasik tonlar olan siyah, lacivert veya kahveleri seçebileceğiniz gibi, bunlara opsiyon bordo, yeşil ve maviler de pardesü seçimlerinizde aklınızda olmalı. Birde desenli pardesü çeşitleri, son yıllarda daha çok tercih edilen tasarımlardan. Klasik pardesülerinize ilaveten kareli ya da ekose örneklerinde bir pardesü modelini de bu sezon giyinebilirsiniz.


Zühre 2015 Sonbahar Kış Pardesü Modelleri

Zühre 2014-2015 Sonbahar Kış Pardesü Modellerinde deri detaylar, asimetrik kesimler, denim kumaşlar, üniformatik tasarımlar öncelikle dikkat çekenler arasında. Bununla birlikte iki renkli pardesü modelleri, modern ve şık bir görüntü ile Zühre koleksiyonunda beğenilen tasarımlar arasında. İtiraf edelim biz bu sezon Zühre pardesü modellerini çok beğendik.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.