Merhaba

25 Kasım 2014 Salı 10:49

Kaban Ve Mont İkilisinde Mükemmel Kombinleri

Etiketler: 2015 kış kombinleri, balıkçı yaka kazak kombinleri, ekru renk tesettür kombin, kaban kombinleri, kış kombinleri, manto kombinleri, siyah beyaz kombin, siyah kırmızı kombin, softrenklerle kombin, uzun ceket kombinleri, uzun etek kombinleri

Karlı ve donuk (soğuk) günler başladı. Bundan böyle dışarı çıkmadan evvelce birkez daha tasavvur edip ona nazaran karar sunuyoruz. özellikle çok üşüyen hanımlar için kombin elde etmek, karasızlığı da beraberinde getiriyor. Bu kış, Yeşiltopuklar olaraktan size en hoş kombinleri hazırlayacağız. Sizler yapmanız lüzum olan yalnızca, eş model ve renkleri kendi biçiminize bakarak uyarlamak. Bizle birlikte kış kombinlerinizi yapmaya var mısınız? Bu durumda birbirlerinden harika dört kombin derhal sizinle.


Ekru ve Sütlü Kahverengi Kış Kombini
Kombin: Kaban: Blackfive, Çanta: Gucci, Etek: Meslita

Ekru, krem, sütlü kahveler…


Kış varınca kafanıza yalnızca siyahlar, bordolar, lacivertler gelmesin. Kışın o karanlık günlerine inat ekrulara, kremlere, sütlü kahvelere gardroplarınızda yer ayırın. özellikle bu kış ekruların hızlı yükselişi sürecek. Ekrunun hakim var olduğu kombinimizde eteğimiz ve trikomuz birbiri ile çok ince 1 düzen içerisinde. Kışın fazla üşüyenler için kalın 1 kabanı, kombinimide dış giysi parçası olarak yâdediyoruz.


Siyah-Kırmızı Kış Kombini
Kombin: Kaban: Helmut, Hırka: Orla Kiely, Ayakkabı: Zara

Günün kurtarıcı klasik parçaları


Kararsız kaldığınız dönemlerde, muhakkak aklınızda çabucak giyinebileceğiniz üç 4 kombin olsun. Bunlardan biride, siyah etek ayakkabı ve kaban üçlüsü. Bu 3 eserin bütünleştiği kombinlerde, içinize tercih ettiğimiz hırka ya da gömlekle şalınızı kombin ayarlıyabilirsiniz. Biz bu kombinde kızılın enerjisine vurulduk. Çantamızda da özellikle kırmızı detaya vurgu meydana getirmek diledik.


Soft Renklerle Kış Kombini
Kombin: Etek: Orla Kiely, Triko: HM, Kaban: Teori

Soft renklerden asla vazgeçmeyin


Kış ulaşınca soft renkler gözümüze uzak kalır. Oysa artık her renk, her sezon rahatlıkla giyilebiliyor. Soft tonlar ise özellikle bu sezon yeğleyebileceğiniz tonlar arasına. Biz bugün pembenin, pudra tonunun etkisinde kaldık. Etek ve kazağımıza pudraya bilhassa mevki verdik. Açık tonların hakim olduğu bu kombinde, ekru 1 dış giysi seçeneğimiz kombinimizin ton (renk) kotrastına tam bir düzen temin etmekte.


Siyah Beyaz Desenli Manto Kombini
Kombin: Kazak: Chicnova, Kaban: Desigual, Yüzük: Asos

Dış giyimlerde desen ayrıcalığı


Dış giyimlerde herzamanki tek renklerde sıkılanlar için, desenli kabanları bu mevsim öneriyoruz. Özellikle siyah beyaz ekose veya yivli (çizgili) paltolar gündelik kombinlerinizde size eşlik edebilir. Siyah etek ve kundura ( ayakkabı ) ile sağladığınız tüm kombinde işlemeli kabanlarınızı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bütün kış kombinlerimizi şahit olmak için Yeşiltopukları takipte kalın.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.