Merhaba

5 Ocak 2014 Pazar 19:43

Modada Kıyafete Yansıyan Militarist Esintiler


popularite (moda) 1 firkin, 1 duygunun bulundurduğu anlamları, aynı anda elbiselere de yansıtılmasıdır. popularite (moda) bu amaçta her çeşit öğüt ve duygunun sınır tanımaz 1 imajıdır. modelistler markalarını Her yeni dönem tekrardan doğuyormuşcasına, konseptlerini tematik kavramlarla tasarlayıp, kreasyonlarını arzu cazip vaziyete getirirken, 1 takım argümanları da türlerine yüklerler. Stilistler askeri Giyimlerde yararlanılan tüm imgeleri ve giysi kıymetlerini 1 kreasyon disiplini içerisinde kolleksiyonlarında mevki verirler. Bu mevsim trendler arasında militarist esintilerin baskınlığını da görmekteyiz.


1 vakitler tüm gençlik askeri parka giyerdi

1980′lerin Türkiye’sinde tüm fakülte gençliğinin askeri parka, askeri bot ve postal, askeri kuşak (kemer) sarf ettiklerini biz biliyoruz. O vakitler bu giysileri, pazarlarda fazlaca sağlamak mümkündü. Daha Daha sonraları, Sovet Rusyasına egemen olan olan komünist rejiminin yıkılmasınadn sonra, Sovyet askerlerinin malzemeleri, subayların şapkaları, madalyaları, Bolşevik kültürle alakadar her ne obje mevcutsa, bizlerin bitpazarlarında sergileniyordu. Oniki Eylül evveli gençlerin sarf ettiği askeri giysiler ve gereçler o zamanki gençlik hareketlerinin 1 amaçta sembolüydüler.


Askeri imgeler modada militarist akım oluşturdu

Askeri elbiseye meylimizi, Muhtemelen de çocukluğumuzda, bayram alanlarında asker ve polis amcalara itina eden çocukların gururla üstünde bulundurduğu giyeceklerin 1 etkileyiciliğinin de bulunabileceğini düşünebiliriz. Daha Daha sonraları askeri elbiseleri taklit etmek alanına, stilistler askeri imgeler üstünde oynayarak, buna 1 takım tertibatlarla da ilave edip, daha fantestik ve alaka albenili kreasyonlar oluşturdular.


1 pardesüde, 1 kabanda, 1 paltoda, hatta pantolon ve eteklerde, kapaklı ve körüklü cepler, metalik ve Işıldayan düğmelerle dizayn edildi. Omuzlarda apoletler, çift düğmeli kroveze yakalar, bunlarla beraber kokartlar, kuşaklar, zincirler ve 1 takım garnitürlerle militarist atmosfer Üst baş ve kıyafetlerimize yansımış Peki. bilhassa hat yüzeyi, butik tarzı işçi modacılar, bey ve Bayan giysilerinde militarist 1 popularite (moda) hareketi oluşturdular.


Hanımefendinin naifliği zarifliğindendir

Modada militarist hareketi, militarizmi övme manasında düşünmemeliyiz. gerçekte bu trens militarizme öykünmedir. Bayan elbiselerinde askeri atmosfer meydana getirmek, kadınsı duyguları nötürleştiren, resmileştiren, içerisinde sıhhat, spor, hareket ve canlılığı demekte olan 1 havadır. Askeri imgelerden ilham alarak dizayn edilen giysiler, bununla beraber daha çocukluktan Ulaşan 1 alakayla, bu giysiyi taşıyanlar için hemde 1 güven hissi yaptı. Militarist hareketi erkeklerden farklı olaraktan, Hanımların kreatif düşüncesi daha duygusal ve daha kadınsı inşaya yerindedir. bey militarist Elbiselerde sert hatlar egemen olan iken Bayan militarist elbiseler tam tersine pürüzsüz hatlar ve oval değerlere konum sağlanır. zira Bayanın naifliği zarifliğindendir.


Militarist giysi 1 imajdır ve anlamlıdır

Militarist elbiselerin, oluşumu, numunesi ve eser gamı her şeye rağmen, faydalanılan ipek kumaş tonu yeşilin has 1 harmanlaması olan haki ton (renk) ağırlığındadır. Militarist giysilerde Çoğunlukla yassı ton (renk) takılır. Fakat modacılar zaman zaman bu tona seçenek, öteki tüm tonları de denemişlerdir. hatta blujean atlaslardan (kumaşlardan) da militarist giysiler sağlamak mümkündür. mühim olan elbisenin aksettirdiği simge ve bulundurduğu anlamdır. Son olarak; giysi görsel olaraktan 1 tamamı temsil eder. öyleyse dış elbise için kışlık bot (çizme) konumuna militarist bot ve postal öncelik edilmeli çanta, atkı, bere Gene militarist 1 düzen içerisinde var olmalıdır.


İlgili Aramalar: 2014 kış modası, 2014 kış trendleri, 2014 sonbahar kış stilleri, 2014 tesettür giyim kombinleri, 2014 tesettür giyim trendleri, 2014 tesettür modası, 2014 tesettür trendleri, askeri giyim, askeri giyim tarzı, askeri giysileri, askeri kıyafetler, askeri moda, askeri montlar, kış giyim stilleri, kış stilleri, layering akımı, militarist ne demek, sonbahar kış kombinleri, sonbahar-kış tesettür trendleri, Tesettür Giyim, tesettür giyim kombin, tesettür giyim kombinler, tesettür giyim kombinleri, tesettür giyim kombinleri 2014, tesettür giyim modası, tesettür giyim modelleri, tesettür giyim modelleri 2014, tesettür giyim stilleri, tesettür giyim tarzı, tesettür kombin, tesettür trendleri

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.