Merhaba

13 Aralık 2013 Cuma 05:55

Aker Eşarp’tan Bir İlk Daha!


AKER EŞARP’TAN BİR İLK DAHA!

Bundan böyle stilinize göre belirleyeceğiniz tonları çalıştırarak eşarplarınızı renklendirebilir, eşarba adınızı yada has mesajınızı yazıya dökerek, yalnızca sizlere has bir tane yapım yaptırabilirsiniz.

Dünya’nın büyük ipek atkı imalatçılarından olan Aker şal, evvelki haftalarda başlattığı yeni web sitesi www.akeresarbinirenklendir.com ile şahısa husisi ipek atkı üretimine başladı. Site üstünde ilan edilen atkı örneklerinden birisini yeğliyerek, stilinize göre belirleyeceğiniz tonlarla başörtünüzü tekrardan tasarlayabiliyorsunuz. Renklendirdiğiniz eşarba ayrı olarak adınızı ya da has mesajınızı da kaleme alarak sipariş verebiliyorsunuz.

Sitede beyler de düşünülerek yalnızca husisi mesajın yazılabileceği eşarpların var olduğu bir kesim da yer almakta. Aker’in seçtikleri adıyla bulunan bölündeki eşarplardan herhangi birini yeğliyerek armağan etmek arzu ettiğiniz zatın ismini ya da husisi mesajınızı kaleme alarak sipariş verilebiliyorsunuz.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.