Merhaba

20 Kasım 2013 Çarşamba 04:52

Tuğba & Venn 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Tesettür kıyafet firmalarından Tuğba Venn, 2013-2014 Güz (sonbahar) Kış derlemesi ile yeni alışveriş sezonuna katılım yaptı. Bu mevsim de kibar ve zarif modellerle mevsimin ön tarafa meydana gelen dizaynlarına imza atan Tuğba Venn, sezonlar süresince minimal formları, çağdaş ve kentli kızların tarzına en uygun biçimde, estetik algısı büyük ince dizaynlarda bayanların zevkine sunmakta.


Tuğba Venn “Bütün Müslümanlar Kardeştir” kavramı ile manken tercihlerini bir kaç sezondur farklı memleketlerden yapmaktadır. Hem de çok fazla memlekete de ihracat yapmakta olan marka, farklı memleketlerden manken seleksiyonları ile bütün dünya hanımlarının gönlünde taht kurmuştur. Her türlü mevsim kendisini geliştirerek yenileyen Tuğba Venn, hakiki adımlarla tesettür kıyafet şirketleri arasında artışını sürdürmektedir.


Derlemede bol eser başkalılığı, bütün tarz sahibi bayanların zevkine arzedilmiştir. Zarif eteklik ceket takımlar, pardesüler, kibar kıyafetler, kap ve trençkot örnekleri, has gün ve geceler için abiye giysiler, kaban ve mantolar Tuğba Venn 2013-2014 Güz (sonbahar) kış derlemesinin ön tarafa ortaya çıkan tarafları arasında.



About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.