Merhaba

28 Kasım 2013 Perşembe 14:23

Tesettür Abiye Kombini “Yeşilin Enerjisi”


Tesettür abiye deyince zihne ulaşan niçin her zaman ruha rüküş ve hertarafından bir abartı fışkıran giyecekler kazanç halen anlamış değiliz amma size bu sıradanlığın ötesinde bir tesettür abiye kombini hazırladık…

Tesettür elbisenin yalın ve ince olanından tarafız ve tesettür abiye giyside bu benzer tarzda olmalı görüşündeyiz. Gösterişten uzak lakin bir okadar da şık ve zarif umulabilmek ismine size fikirler takdim etmeye devam eder vaziyetteyiz. “Yeşilin Enerjisi” isimli abiye kombinimiz husisi gün ve akşamlara bayanların kendi İçlerinde gönül rahatlığıyla istifade edebileceği bir kombin. Bu kombini nikah, nişan, söz ve daha bir fazla husisi davette sarfedebilirsiniz.

Abiye kombinimizin birinci ürünü Andrew GN markasına ilişik ipek elbise… İpeğin esas hali ile yeşil tonunun elde ettirdiği canlıklık birleşince mükemmel bir görünüş açığa çıkmış. Kısım olaraktan bihayli bol olan giysiye belindeki el işlemeli kayış eşlik ediyor ve tamamlık sağlanıyor. Sizler de bu elbise örneğinden fikir edinerek has bir elbise tasarlayabilir ve zatınıza uygun olaraktan yaptırabilirsiniz.

Kombinin öteki bölümleri ayakkabı-çanta, başörtüsü ve takılar…

Kombini pudra katman üstünde yeşil dallar olan bir eşarp atkı ile sona erdirdik. Artemis Wragge markasının derlemesinden tercih ettiğimiz bu eşarp haricinde, sizler de tekrar bu renklerde bir atkı sarfedebilirsiniz.
Ayakkabı&Çanta, giysinin kuşak (kemer) tarafındaki işlemelere uygun olaraktan pudra renginde ve taşlı bir örnek tercih ettik. Kundura ( ayakkabı ) Steve Madden markasına ilişkin, çanta ise swarovski taşlarla bezenmiş markası ise Roda.

Son olaraktan kombinin tamamlayıcıları olan takılar…

Zümrüt bir yüzük ile kombini tamamlayabilirsiniz. İşte kombinimiz amade. Sizler de bizlerin önerilerimizle kendi fikirlerinizi karıştırıp kombini zenginleştirebilirsiniz.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.