Merhaba

28 Kasım 2013 Perşembe 14:38

Tesettür Abiye “Dantelin Bin Hali”


Tesettür Abiye Modelleri: Dantelin Bin Hali

Tesettür abiye kombinlerimize bir yenisini daha ekliyoruz adı ise”Dantelin Bin Hali”…
Kapalı (tesettürlü) bayanların husisi gün ve akşamlara yararlanabileceği şık ve zarif giysi fikirlerimiz bihayli harika yorumlarla çok büyük taalluk görüyor. İlk olarak gösterdiğiniz bu fazla meraktan ötürü fazla teşekkür ederiz…
100'lerce Markada %90′a Varan İndirimleri KAÇIRMA!

Öğüt icra etmesi yönünden paylaştığımız bu kombinler vesilesiyle camekanlarda seyretmeye alışkın olduğumuz ve mecburi öncelik olmaktan ileriye gidemeyen “tesettür abiye” denerek kapalı (tesettürlü) hanımlara takdim edilen aşırı derece fazla ve rüküş giysilerden bir nebze olsun sıyrılıyoruz.

“Dantelin Bin Hali”ni bizler fazla beğendik.

“Dantelin Bin Hali” isimli abiye kombinimiz husisi gün ve akşamlara bayanların kendi İçlerinde gönül rahatlığıyla istifade edebileceği bir kombin. Bu kombini nikah, nişan, söz ve daha bir fazla husisi davette yararlanabilirsiniz.

2012 dantel popularitesinin yaşandığı bir sene. Genç yada olgun bütün bayanların önceliği dantel etraflı giysilerden tarafa olmakta. Hal bunun gibi olunca da tenteneli kıyafetler, eteklikler ve bluzlar değişik örnek ve ton (renk) tercihleri ile camekanlarda vaziyetini alıyor.

Son dönemlerin popülaritesi olan tenteneli kıyafetler bayanların şıklıklarına zariflik ekliyor. Ayrıca zarif ayrıca şık gözükmek istiyorsanız muhakkak tenteneli bir elbiseniz olmalı…

Her türlü sene bayanların en sevilen elbise numuneleri arasında alan elde etmiştir tenteneli elbise örnekleri. 2011 senesinde en fazla arz edilen dizaynlar tenteneli kıyafetler derlemelerinde konum elde ederken, 2012 modasındada bu akım sürüyor. Hatta dantel popülaritesi yalnızca kıyafetlerde değil çanta, papuç ve bluzlardaki dantel ayrıntıları bu kışında öncelikli trendlerinden biri olacak.

Bizler de kombinimizde “Dantelin Bin Hali”ni kulladık. Ümit ederiz beğenmişsinizdir…
Tesettür ABİYE KOMBİN DETAYLARI

1) Elbise & Ceket:

Kombinin başlıca mamulleri tenteneli elbise ve ceket. Son dönemlerin popülaritesi olan tenteneli giyecekler bayanların şıklıklarına zariflik ilave ediyor. Ayrıca zarif ayrıca kibar gözükmek arzuluyorsanız kesin olarak tenteneli bir elbise karar kılmalısınız.

2) Eşarp-Şal:

Siyah ve pudra tonlarındaki elbise ve ceketi, soft tonlara sahip bir eşarp-şal ile kombin yapabilirsiniz.

3) Ayakkabı:

Kombinin yoğunluklu olaraktan siyah bulunması az birşey kasvetli bir atmosfer oluşturabilir. Bundan dolayıda oluşturduğumuz kombini, parıltılı ve pudra renklerinde bir papuç hatasız kılacaktır.

4) Çanta:

Dantel popülaritesi yalnızca kıyafetlerde değil çantalarda da dantel ayrıntıları bu kışında zaruri trendlerinden birisi olacak. Kombinimizi ufak ve fazla zarif tenteneli çanta ile tamamlıyoruz.

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.