Merhaba

20 Kasım 2013 Çarşamba 04:40

Avenna 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Tesettür elbise şirketleri arasında, derlemeleriyle namından söz ettiren Avenna giysi, 2013-2014 Güz (sonbahar) Kış derlemesi ile mağzalarda makamını elde etmeye başladı. Avenna Giyim’in kendi perakende mağza ve bayilerinde yeni sene numuneleri satıma takdim edildiği gibi, hatta Tc'nin çok fazla satım mevkilerinde da bütün numuneleri bulabilirsiniz.

Derlemedeki numuneler minimal ve yalın şekillerde bulunduğu gibi, farklı ayrıntı çizimleri de Avenna Giyim’in yeni yıl oluşumunda görmekteyiz. Mevsim trendlerinden olan ekose etraflı zarif kap numuneleri ve trençkot numuneleri parlak şıklıkta. Hem de beyaz yüzüne siyah puantiye etraflı pardesü, bizlerin en hoşumuza giden örnekler arasında vaziyetini sağladı.

Bebe yaka formlardaki büyük boy pardesü numuneleri, kavis ayrıntıları ile estetik bir form kazandırılan dizaynlar, mevsim trendi olan ten etraflı örnekler, Avenna Giyim’in yeni yılın derlemesinde ön tarafa yayınlanan taraflar arasında.

Bunlarla beraber mevsim trendi olan leoparın dizaynlarda ince ayrıntılarla işlenmesi, biçim sahibi kızların seçimi olacak şıklıkta. Avenna Giyim’in dış kıyafet örneklerindeki kalıp ve estetik yorumu dek, elbise ve takımlarda da minimal formlardaki ince dizaynları ile tesettür kıyafet şirketleri arasında ön tarafa çıkmakta.

2014 kışında, tesettür elbise şirketlerinin yeni sene derlemelerinde ki çizimler, bütün bayanların keyif ve talepleri istikametinde ayarlandı. Usulünüz heralde şahsınıza yakıştırdığınız bir numuneyi, bu mevsim dükkanlarda büyük ölçüde bulabileceksiniz.

İşte Avenna 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu;



İşte Avenna 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu;

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.