Merhaba

28 Kasım 2013 Perşembe 13:34

2011 Tesettür Fuarı Defilelerle Açıldı!


Tesettür Popülaritesi Görücüye Çıktı

3. Tesettür ve tesettür giysi popularite (moda) Fuarı altı Mart 2011 akşamına dek İstanbul Fuar Merkezi’nde yeni evlenecekleri beklemekte. Has dikim gelinliklerin dahil olduğu fuarda ziyaretçileri birbirlerinden hoş defileler de bekliyor…
Çok fazla gelinlik şirketinin kapalı (tesettürlü) bayanlar için çizimler gerçekleştirmemesinden kaynaklanan opsiyon ve opsiyon azlığı kapalı (tesettürlü) kadınları güç mevkide bırakıyor. Kapalı (tesettürlü) gelinlik örneği soruşturan intikal edin adayları bu güç işlemde kısıtlı sayıdaki gelinlik örnekleri içinden tercih oluşturmak halinde kalıyor. Bu hal elbette intikal edin temsilcilerinin bir çok stresli vakitler sarfetmesine sebep oluyor.

Evlenmeyi hesaba katan bütün bayanların en mühim dileği tasavvurundaki gelinliği giyebilmek. Derhal tesettür gelinlik modellerinin 2011-2012 yeni yıl modellerini 3 Mart’ta kapılarını açan tesettür panayırında. Has dikim yapmakta olan popularite (moda) evleri ve meşhur gelinlik markalarının olacağı fuarda birbirlerinden hoş defileler de olacak.
Yalnızca tesettür gelinlik örnekleri değil, türban duvak örnekleri ve gelinlik teçhizatlarıda da tesettür fuarında…
2011 tesettür ve tesettür kıyafet popularite (moda) Fuarı
Fuar Tarihleri : 03.03.2011 – 06.03.2011

About Unknown

Here you can share some biographical information next to your profile photo. Let your readers know your interests and accomplishments.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.